Over mij

Gewoon Carola

enthousiast | ambitieus | open | duizendpoot | lief | nuchter | positief | precies | gevoelsmens | nieuwsgierig | eerlijk

Over Carola

Ik ben Carola van Heusden-Stuivenberg. Getrouwd en moeder van twee pubers. Ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen.

Ik hou er van om buiten te zijn in de natuur. Lekker een stuk wandelen of fietsen. Maar het liefst trek ik mijn hardloopschoenen aan en maak ik mijn kilometers met een rondje door de polders. Heerlijk de wind door m’n haren voelen en mijn gedachten de vrije loop laten gaan.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen. De afgelopen jaren ben ik flink aan het jojoën geweest. Een aantal jaren geleden ben ik bij een fitcoach terecht gekomen die mij weer op het juiste pad heeft gezet. Door haar enthousiasme ben ik aangestoken en de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen.

Op dit moment heb ik nog last van overgewicht. En daar baal ik van. Maar ik heb inmiddels mijn nieuwe leefstijl gevonden. En gestaag gaat het teveel aan gewicht eraf. Gewoon door gezond te eten en lekker te bewegen.

Sinds februari 2020 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent. Daarnaast ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. In de toekomst zou ik daar mee willen stoppen en mij volledig richten op mijn eigen praktijk. Op dit moment ben ik bezig met een verdiepingsmodule ‘Kind en voeding’ zodat ik straks ook kinderen met overgewicht kan gaan begeleiden. Het lijkt mij geweldig om mijn pedagogische kennis en passie voor gezond eten en bewegen te kunnen combineren.

Mijn  visie

Ik geloof niet in een dieet om af te vallen. Een dieet is tijdelijk en je wilt toch niet maar tijdelijk afvallen? Je wilt je de rest van je leven gezond en fit voelen! Daarom is het belangrijk dat je jezelf een andere leefstijl aanmeet. Daar is tijd voor nodig, geduld en doorzettingsvermogen. Alleen dan zul je blijvend een gezond gewicht kunnen bereiken en behouden.

 

Bij iedereen gaat dit anders. Het is ook maar net hoe gemotiveerd je bent, hoe gedisciplineerd, hoe ‘streng’ je voor jezelf bent. Soms zit het mee en gaat alles prima, maar soms gaat het ook net even anders. Komen er hobbels in je pad en gaat het even niet zo lekker. Dat hoort er ook bij en daar word je sterker van. Die hobbels zorgen weer voor de extra motivatie om jouw einddoel te behalen.

 

Wees lief voor jezelf. Eet gezond en beweeg!

Verandering is eerst lastig, later verwarrend en uiteindelijk heerlijk.

Je kunt zoveel meer dan je denkt.

Lukt het je maar niet? 

Als gediplomeerd gewichtsconsulent èn ervaringsdeskundige wil ik jou graag op weg helpen om (nog) gezonder te gaan eten.

Stel me gerust een vraag, ik help je graag verder!

Bij GEWOON GEZOND FIT ga ik jou helpen om weer een gezond voedingspatroon te krijgen. Door gewoon gezond te eten. Geen tijdelijk dieet maar een gezonde leefstijl waar je je leven lang plezier van hebt!

Wil je weten hoe? Neem contact op dan leg ik het je uit.

Open chat
Stuur me een appje
Hoi, wat leuk dat je appt met Gewoon Gezond Fit, waar kan ik je mee helpen? Groetjes, Carola